Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 9, 2011

Cucu tumbuk nenek hingga lebam

AKBAR ANTARABANGSA,,ANWAR BUAT KESIAN LAK PULAK

Inilah gambar yg diada-adakan bakal memenuhi akhbar luar negara kononnya Polis dan KeraajnMalaysia Bersikap Zalim
terhadap ANWAR sedangkan Hanya GAS PEMEDIH JE...Yang Merebak sampai masuk air.. masuk O2 .. gila ke ape.
Kotor betul dan keje la kau ni jd bangsa MELAYU... JIJIK sangat
CERITA SETERUSNYA

Makanan disediakan kepada semua tahanan..

ALLAH ,,bertapa baik nya polis dan kerajaan,siap sediakan makanan lak 2,,nasik tomato pon ada,,hehehhe..
lepas nie kalau join lagi perhimpunan haram,,memang tak paham bahasa
SETERUSNYA...

WOI KAWAN2,,asyik NUAR JE,,KHAIRY korang lupa

Woiii, kawan-kawan,  Korang semua tak patut le, hari ni muka Nuar lima enam kali korang upload. Macam-macam posing. Muka KJ langsung korang tak pandang. Kesian dia tau.....bermodal. Bukan kecik tau....bayar tambang kapalterbang dari Greece, tempah baju merah, kena tangkap lagi. Berita dia kena tangkappun kejap aje jadi headline, lepas tu korang dah buat entry baru. Ishh, ishhh, ishhhhhh...Kesian....kesian. Kesian aku kat KJ.

GEMPAR Lelaki Menyerupai Wajah Ketua Pembangkang ANWAR Mendakwa Cedera Ditahan Polis???

Releks aje masa kena tangkap.  Tu dia macam tenat sungguh, sebab apa plak boleh jadi macam ni??? - Lakonan kalah Shahrukh Khan.
Mintak nyawa...
Biasalah.... Ada chance untuk pancing simpati... Apa lagi...  Maka episod-episod lalu... Seperti sakit belakang.. sakit tengkuk... pun akan dimainkan kembali.... Anehnya penyokong-penyokong pembangkang tidak serik-serik ditipu berkali-kali walaupun sesetengahnya mengaku mereka adalah pejuang Islam yang tidak akan dipatuk oleh ular dari lubang yang sama dua kali...
Yang peliknya ada yang mendakwa beliau tidak ditangkap bersama-sama pemimpin-pemimpin pembangkang yang lain.... Tetapi ditangkap ditempat lain... Dah nama pemimpin politik... Berdemonstrasi pun masih nak berpolitik... Yang bodohnya orang lain yang berdemo sedangkan mastermind dok pakai remote control aje???

ANWAR BERTAUBAT

RUMAH KATA PERGI ,KUBUR KATA MARI

penyokong BERSHIT MENINGGAL DUNIA,,( ELOKLAH KURANG SIKIT PERKIANAT)

Mangsa gas pemedih mata meninggal
Harakahdaily
KUALA LUMPUR, 9 Julai: Seorang peserta perhimpunan Bersih 2.0 yang terkena semburan water canon dan gas pemedih mata di KLCC meninggal dunia sekejap tadi.

Baharudin Ahmad, 58 tahun, bersama rakan dan keluarganya berkumpul di KLCC terjatuh dan pengsan apabila disembur gas pemedih mata oleh pasukan keselamatan.

Beliau yang dibawa ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) disahkan meninggal dunia kemudiannya.

Jenazah beliau kini masih berada di HKL.

Menurut rakan beliau, Suhaimi Long, Baharudin pengsan selepas terkena gas pemedih mata di di bawa ke HKL di mana anak perempuan mangsa bertugas di situ sebagai seorang doktor.

Laporan lanjut menyusul.

Tahniah buat penganjur BERSIH 2.0 kerana berjaya mencapai sasaran 100,000 peserta

Tahniah buat penganjur BERSIH 2.0 kerana berjaya mencapai sasaran 100,000 peserta. Menurut berita CNN, jika dikira kepala, perhimpunan BERSIH 2.0 telah berjaya menarik penyertaan 100,002 (termasuk kepala lutut, kepala tali pinggang dgn kepala konek)... Kahkahkah...

leganya anwar bila kekasihnya datang melawat

TAKTIK ANWAR UNTUK MENYELAMATKAN KELUARGANYA DARIPADA DITANGKAP.

Nampaknya Anwar telah merancang segala-galanya sebelum perhimpunan Bersih. Lakonannya tercedera telah berjaya menyelamatkan dirinya dan juga keluarganya daripada ditangkap oleh pihak polis. Macam haram jadah..baru kena sikit bom asap dan teruk sangat...kalau nak publisiti daripada media asing pun jangan la sampai teruk mcm ni...buat malu je orang Malaysia.

Nurul Izzah menyatakan Anwar terjatuh. Pecacai pakatan haram kata Anwar dipukul. Mana satu betul nih ????

Yang pasti Anwar wajib ditahan hari ini juga. Tak kira sakit atau tak.

Bukti tahanan BERSIH mendapat layanan istimewa

Bukti tahanan mendapat layanan istimewa (tapi menyusahkan Kerajaan la nak tanggung kos beri makan percuma..lahabau punya puak BERSIH)..

LAYANAN ISTIMEWA... Laman Facebook Polis Diraja Malaysia (PDRM) memaparkan gambar-gambar yang menunjukkan kesemua mereka yang ditangkap diambil keterangan oleh pegawai dan anggota yang bertugas dalam keadaan tenang dan selesa. Mereka turut disediakan juadah di bawah khemah yang disediakan

Ayoyoyoy...apa sudah jadi aney.....ANWAR

TOLONG...TOLONGGGGG

lim Guan Eng ketawa tengok melayu berpecah

LIVE BERSHIT: GEMPAR!!! GUAN ARAH CINA DAP JANGAN TURUN...BIAR MELAYU BERTEMPUR SESAMA SENDIRI!!!

http://3.bp.blogspot.com/-​jE4Ggz_5wdw/The8g_yg8EI/AA​AAAAAAAlk/YHzOfQmfP7I/s160​0/sms+LGE+01.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-​O0j3rZPT2ys/The8kg_McXI/AA​AAAAAAAls/pJS5SKTrgIw/s160​0/sms+LGE+03.jpg

Aku tak pelikpun berita ni sebabnya aku dah jangka mesti jadi macam ni. Korang ingat cina cina ni semua bodoh bahlul ke? Kalau dorang bodoh, dorang takkan join PKR dengan PAS. Sebab dorang bijaklah dorang join dua parti bodoh ni. Dorang bijak sebab dorang tahu boleh makan dua parti bodoh tu. Dorang boleh pasang tali kat hidung pakcik Anwar dengan Pok Nik lepas tu tarik keliling Malaysia.

Yang sakit, yang bodoh esok semuanya orang melayu PAS PKR. Cina DAP duduk goyang telor tengok Astro kat umah. Hahahaha inilah harga yang perlu dibayar kalau nak jadi orang bodoh dalam parti yang bodoh.

Tolong sebarkan demi agama bangsa & negara kita !!!

KECIL-KECIL DAH KIANAT NEGARA

PAS Perguna Pelajar Perempuan Sekolah Agama 14 di Tahan!!

Terkini di hadapan Hotel Legend seramai 14 pelajar perempuan sekolah agama ditahan selepas turun dari LRT PWTC.

Hasil pemeriksaan ke dalam beg pelajar-pelajar ini polis turut menjumpai logo Bersih 2.0. Sekarang pelajar-pelajar ini dikumpukan di hadapan Hotel Legend (The Mall) dan selepas ini akan dihantar ke balai Dang Wangi untuk disoal siasat.

PAS dilihat cukup celaka sehingga memaksa pelajar-pelajar perempuan yang berusia dalam lingkungan 14-18 tahun dikerah untuk mengembirakan hati manusia sial bernama Ambabiga!

TEMPAT PEMUDA PAS PUNYA ENJOY

LIVE BERSHIT: BERSHIT RUPA-RUPANYA TEMPAT PEMUDA PAS ENJOY??!!

Beruk punya pemuda PAS. Ada ke nak enjoy atas jalan raya. Menyusahkan orang ramai je. Baru aku tahu begini ropanya pemuda PAS bergumbira. Kah kah kah kah..

BerShit Terkencit kena sembur..

LIVE BERSHIT: BerShit Terkencit kena sembur..

Tahniah kepada PDRM, FRU dan semua kerana berjaya mengekang kemaraan puak BerShit dari mengotorkan Kuala Lumpur.

Aku ingat dia orang piang punya berani tapi tak sampai 5 minit kena sembur dengan gas, langsung blah. Taik kucing.

Bersepah lari puak-puak Bershit kena sembur macam anak kucing berak cirit.

Yang menarik, puak-puak BerShit kena sembur dan kena tangkap, boss-boss puak bangang ni bersenang lenang di hotel. Dasar bangang punya puak BerShit.

Aku tabik sama polis..lu orang memang handal.

LIVE BERSHIT: Sapa Apek DAPig Ni? Biadap Betul!

Ada tak sesapa kenal apek ni? Aku tengok dia ni nampak memang kurang hajar dan biadap terhadap polis sambil mengusung buku perlembagaan ke hulu ke hilir. Perlembagaan tak benarkan kurang ajar dengan polis!

Dasar cina bukit tak sedar diri, bagi betis nak paha. Kalu di negara China komunis, dah kena tembak mati dah puak-puak ni!Puak-puak ni makin melampau sebab adanya melayu-melayu biol yang menyebabkan mereka merasa depa kuat.

Nasib baik mata aku tengah pedih, kang tak pasal2 cina ni kena makan terajang aku.

ALA CIAN NYA,,anwar,,ala bucuk-bucuk

buat-buat nazak lah pulak si orang tua ni

Anwar tipu!! Yang cedera Pengawal dia bukan anwar!

KAKI KENCING ANWAR

BENCI AKU TENGOK MUKA MEREKA

TUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,,TUIII,,

Khairy Jamaluddin DITANGKAP

Catatan popular daripada blog ini

Kemaluan tersekat dalam lubang paip

Alat sulit tersekat dalam lubang paip

TANGKAK - Tindakan seorang remaja lelaki memasukkan alat sulitnya dalam lubang paip besi di kediamannya di sini mengundang padah apabila anggota tubuh itu gagal dikeluarkan dan tersekat selama lebih kurang sejam.

Ketua operasi dari Balai Bomba dan Penyelamat Tangkak, Pegawai Bomba Kanan II, Seniman Idris berkata, dalam kejadian jam 10 malam semalam, pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung insiden berkenaan dan bergegas ke kediaman mangsa.

Menurutnya, sebaik tiba, kami dapati mangsa berusia 16 tahun gagal mengeluarkan alat sulitnya yang telah tersekat di besi paip berkenaan.

“Besi sepanjang kira-kira enam inci dengan diameter bersaiz lima milimeter itu tidak lagi digunakan.

Bomba terpaksa bertindak memotong paip besi itu terlebih dahulu,” katanya ketika dihubungi.

Menurutnya lagi, selepas paip dipotong, alat sulit mangsa masih gagal dikeluarkan menyebabkan kes terpaksa dirujuk ke hospital.

“Dalam jam 10.40 malam, mangsa dibawa ke Hospital …

Video-Wanita Cedera disamun dan dipukul dalam lift MRT.

Seorang wanita dibelasah sehingga cedera sebelum disamun dalam sebuah lif di Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, Khamis lalu, mengikut lapor Harian Metro.  . .
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Rusdi MOhd Isa berkata, kejadian itu berlaku pada jam 6.45 pagi ketika mangsa berusia 48 tahun itu berada di dalam lif.
.
. Suspek membelasah mangsa sehingga bengkak di dahi. Suspek mengambil beg tangan mangsa dan melarikan dompet mangsa yang mengandungi kad pengenalan, kad ATM dan wang tunai RM400.  . . Polis kini sedang giat mengesan suspek dan kes disiasat mengikut Seksyen 394 Kanun Keseksaan kerana melakukan samun hingga mendatangkan kecederaan.

Kes pukul rakan,2 pelajar sudah ditahan polis

PADAH memburukkan rakan, seorang remaja lelaki cedera di muka, kepala dan dada selepas ditendang dan ditumbuk dua rakan pelajar lelaki dalam pergaduhan di taman permainan di Taman Setia Indah, Johor Bahru pada petang semalam.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan Asisten Komisioner Shahurinain Jais berkata, itu, mangsa berada di sebuah bengkel motosikal di Taman Setia Indah sebelum menerima panggilan telefon daripada rakannya.

Menurutnya, rakannya itu meminta mangsa yang berusia 15 tahun dari Bandar Jaya Putra berjumpanya di taman permainan berkenaan kira-kira 3.30 petang.

“Apabila tiba di tempat kejadian, mangsa bertemu rakannya dan seorang remaja lain masing-masing berusia 16 tahun yang masih bersekolah.

“Kemudiannya berlaku pertengkaran antara mereka bertiga sebelum dua rakannya itu menendang dan menumbuk muka, kepala dan dada mangsa sebelum beredar.

“Mangsa mengalami bengkak di kepala, mata, sakit mata dan muntah darah,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Menurutnya, mangsa…