Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 16, 2011

Video-Saji ayam goreng berulat, restoran diarah tutup

Oii pemuda PAS, aku cabar korang buat kenyataan akhbar!!!

Oiii Pemuda PAS...!!! - Yang Ni Korang Tak Nak Sound Ke? Cukup Menghairankan betul juak juak PAS, apahal diam jer..!!!

Khusus untuk pemuda PAS yang melalak apabila UMNO dan PERKASA dilihat bersetuju dengan larangan yang mahu dilaksanakan oleh ostat kita, Ajijan tentang pusat hiburan di bulan Ramadhan.

Nak sembang pasal Islam sangat, aku rasa lebih baik mereka fokus kepada gambar si Mak Lampir Zuraidah dengan Azan.

Bukanlah nak cakap aku ni alim sangat, tapi dah mmg Pemuda PAS berlagak alim. So, apa kata Pemuda PAS buat kenyataan akhbar pasal gambar ini pulak. Siap dengan aksi Mak Lampir melolong macam polong!

Kata amar makruf nahi mungkar! Ke Pemuda PAS telah "halal"kan perbuatan ini?

Ye la.. mana la tau diorang keluarkan fatwa kulit si Mak Lampir dan Azan tidak bersentuhan! Almaklum, bab-bab putarbelitkan agama nih, serahkan pada mereka!

Atau, Nicky Arjis dah "maafkan" kedua-dua mereka ini?

KENDURI GOL DI BUKIT JALIL liverpool vs malaysia

gila jawab soalan pon dapat duit,,bukan pakai modal pon

Mari-mari kawan semua kita berkenalan dengan iPanelonline.  Boleh dapat duit dengan hanya menjawab survey di iPanelonline ni. Tapi sebelum tu, jom kita berkenalan dengan iPanel. Apa itu iPanel? Ipanel telah ditubuh pada tahun 2004. Kami adalah sebuah syarikat kaji selidik yang profesional. Dalam masa yang singkat, melalui usaha kami, iPanel telah mempunyai ahli dari China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain.Kiranya, iPanelonline ni dah lama lah wujud, sejak 2004 lagi. Mungkin aku terlambat tahu, tapi better late than never, lah kan. Bagi yang dah lama tahu dan dah lama join, tahniah! Tapi, bagi yang belum tahu atau baru ni tahu, takpe, tak menjadi masalah. Masih belum terlambat untuk join iPanelonline. Nak join, klik je SINI. Cara daftar senang je. 1. Klik link NI. 2. Isi borang pendaftaran. Mudah je, dalam 5 minit dah boleh siap daftar. 3. Selepas lengkap mengisi borang permohonan…

KL Gangster (2011) Part 4

KL Gangster (2011) Part 3

KL Gangster (2011) Part 2

KL Gangster (2011) Part 1

Catatan popular daripada blog ini

Kemaluan tersekat dalam lubang paip

Alat sulit tersekat dalam lubang paip

TANGKAK - Tindakan seorang remaja lelaki memasukkan alat sulitnya dalam lubang paip besi di kediamannya di sini mengundang padah apabila anggota tubuh itu gagal dikeluarkan dan tersekat selama lebih kurang sejam.

Ketua operasi dari Balai Bomba dan Penyelamat Tangkak, Pegawai Bomba Kanan II, Seniman Idris berkata, dalam kejadian jam 10 malam semalam, pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung insiden berkenaan dan bergegas ke kediaman mangsa.

Menurutnya, sebaik tiba, kami dapati mangsa berusia 16 tahun gagal mengeluarkan alat sulitnya yang telah tersekat di besi paip berkenaan.

“Besi sepanjang kira-kira enam inci dengan diameter bersaiz lima milimeter itu tidak lagi digunakan.

Bomba terpaksa bertindak memotong paip besi itu terlebih dahulu,” katanya ketika dihubungi.

Menurutnya lagi, selepas paip dipotong, alat sulit mangsa masih gagal dikeluarkan menyebabkan kes terpaksa dirujuk ke hospital.

“Dalam jam 10.40 malam, mangsa dibawa ke Hospital …

Video-Wanita Cedera disamun dan dipukul dalam lift MRT.

Seorang wanita dibelasah sehingga cedera sebelum disamun dalam sebuah lif di Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, Khamis lalu, mengikut lapor Harian Metro.  . .
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Rusdi MOhd Isa berkata, kejadian itu berlaku pada jam 6.45 pagi ketika mangsa berusia 48 tahun itu berada di dalam lif.
.
. Suspek membelasah mangsa sehingga bengkak di dahi. Suspek mengambil beg tangan mangsa dan melarikan dompet mangsa yang mengandungi kad pengenalan, kad ATM dan wang tunai RM400.  . . Polis kini sedang giat mengesan suspek dan kes disiasat mengikut Seksyen 394 Kanun Keseksaan kerana melakukan samun hingga mendatangkan kecederaan.

Kes pukul rakan,2 pelajar sudah ditahan polis

PADAH memburukkan rakan, seorang remaja lelaki cedera di muka, kepala dan dada selepas ditendang dan ditumbuk dua rakan pelajar lelaki dalam pergaduhan di taman permainan di Taman Setia Indah, Johor Bahru pada petang semalam.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan Asisten Komisioner Shahurinain Jais berkata, itu, mangsa berada di sebuah bengkel motosikal di Taman Setia Indah sebelum menerima panggilan telefon daripada rakannya.

Menurutnya, rakannya itu meminta mangsa yang berusia 15 tahun dari Bandar Jaya Putra berjumpanya di taman permainan berkenaan kira-kira 3.30 petang.

“Apabila tiba di tempat kejadian, mangsa bertemu rakannya dan seorang remaja lain masing-masing berusia 16 tahun yang masih bersekolah.

“Kemudiannya berlaku pertengkaran antara mereka bertiga sebelum dua rakannya itu menendang dan menumbuk muka, kepala dan dada mangsa sebelum beredar.

“Mangsa mengalami bengkak di kepala, mata, sakit mata dan muntah darah,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Menurutnya, mangsa…