Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos 18, 2011

6 termasuk Pegawai JPN Pulau Pinang didakwa jual Mykad

kerja paling best

kerja paling susah nak dapat kerana,,pekerja susah nak berhenti dan suasana keja yang syok,,,,kalau nak kerja ini juga kena tunggu salah seorang mati




bila nafsu jadi beruk

Pasangan ini telah di skodeng ketika mereka berdua-duaan sedang memadu asmara mungkin. Rumah tak ada ke?gila ke,,dah tak tahan ke,nak mampus ke



CERUT paling besar dan panjang

ASSALAMUALAIKUM
Cerut
ini adalah cerut yang terpanjang kat dunia dan dihasilkan di Brussels,Belgium dan sekarang berada di Historical Museum di sana..Panjang cerut yang diperbuat dari tembakau ini mencecah 21 meter dan seberat 10 pounds..Giler Panjang kan?.Kalau dibandingkan dengan cerut biasa, cerut ini 50 kali ganda lagi panjang dari cerut biasa..Cuba bayangkan kalau paraPENCERUT perokok tegar dapat ni, mau setahun gak la hisap sensorang ni..hahaha...Apa-apa pun korang layan la gambar kat bawah ni...



lambang israel di duit syiling baru malaysia

MUNGKIN ramai pembaca yang sudah mengetahui tentang berita kemunculan matawang syiling baru Malaysia yang diumumkan di laman sesawang rasmi Bank Negara Malaysia baru-baru ini [BNM].

Pembaharuan yang jelas boleh diperhatikan, Bank Negara Malaysia akan mengeluarkan duit syiling berwarna kuning keemasan dengan nilai RM 0.50 dan RM 0.20 di samping duit syiling bernilai RM0.10 dan RM0.05 bewarna perak dengan cetakan corak yang baru.






Namun begitu, satu perkara yang agak mengejutkan apabila dilihat jelas terdapat cetakan corak "Star of David" yang menyerupai bendera Israel pada duit syiling baru bernilai RM0.10. Rujuk gambar di bawah ini... Artikel penuh disini..

design mousepad 18 sx

untuk lelaki yang gila seks



# 2


# 3

kereta Porsche 911 tewas kepada kereta jenama murah

sumber
BONNEVILLE, Amerika Syarikat (AS) – Seorang pemandu lagak ngeri, Richard ‘Dickie’ Meaden menjadi pemandu pertama yang memecah paras kelajuan 321.86 kilometer sejam dengan memandu kereta Skoda, lapor sebuah akhbar semalam.Sebelum ini, kereta buatan Republik Czech itu kerap menjadi bahan ketawa kerana ia dianggap tidak setanding dengan jenama-jenama kereta utama di Eropah.Namun, pihak Skoda mengambil masa selama enam bulan untuk melakukan pengubahsuaian pada kereta Skoda Octavia untuk cabaran tersebut.Meaden memandu kereta itu dengan kelajuan 325.32 kilometer sejam dalam sesi pemanduan pada Minggu Kelajuan Bonneville di sini, negeri Utah pada Sabtu lepas.Enjin kereta berkapasiti dua liter itu dilengkapi pengecas turbo gergasi untuk meningkatkan kuasa kenderaan itu daripada 200 kuasa kuda (bhp) kepada lebih 500bhp sekali gus lebih berkuasa daripada kereta sport Porsche 911. – Agensi

kemaluan disumbat dengan nat skru

JOHOR BAHRU - Gara-gara memasukkan nat secara suka-suka pada kemaluan, seorang lelaki menanggung derita dan dikejarkan ke hospital setelah nat tersebut gagal dikeluarkan.
Mangsa berusia 20-an dipercayai melakukan perbuatan tersebut kira-kira pukul 2 pagi. Lelaki terbabit kemudiannya dipercayai tertidur dan apabila terjaga, dia mendapati kemaluannya sudah membengkak serta berusaha mengeluarkan nat setebal 1.5 senti- meter (sm) itu, tetapi gagal. Dia kemudian mendapatkan rawatan tersebut di Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini awal pagi semalam. Sepasukan anggota Bomba dan Penyelamat bersama sebuah jentera dikejarkan ke HSA, tetapi gagal memberikan pertolongan termasuk memotong nat itu kerana dikhuatiri boleh mencederakan mangsa. Kosmo! dimaklumkan, anggota Bomba dan Penyelamat telah meninggalkan hospital terbabit kira- kira pukul 7 malam semalam dan menyerahkan perkara tersebut kepada pihak hospital untuk tindakan lanjut. Ketua Balai Bomba dan Penyela- mat Johor Bahru, Hamid S…

david villa hina islam

sumber
Video David Villa hina Ozil dan Islam. Sekarang ini tengah kecoh di twitter yang mengatakan David Villa telah menghina Mesut Ozil dan agama Islam. Pertengkaran ini berlaku pada perlawanan kedua Spanish Super Cup di antara Barcelona dan Real Madrid.Perkara ini boleh mencetuskan kemarahan peminat bola sepak dan juga penganut agama Islam dan ini adalah salah satu contoh racism dalam bola sepak. Perkara ini amat memalukan kerana ianya dilakukan oleh seorang pemain bola sepak yang profesional.




i didn’t fight with David Villa before he insulted my religion , Islam” – Ozil

bila perempuan akan tutup auratnya

Adik : abg thu x bila perempuan yg TAK SUKA TUTUP AURAT mula menutup auratnya dgn sempurna?
Abg : masa haji kot adik,
Adik : salah...cuba teka lagi,
abg : masa kawin???
Adik : Salah jugak, teka la lagi
Abg : apa dia dik?? abg x thu la.
Adik : td ustazah cakap kat skolah , perempuan yg tak suka menutup auratnya akan menutup auratnya dengan sempurna apabila dia DIKAFANKAN..maka akan TUTUP BUAT SELAMA-LAMANYA.......